Träningsvärk

I helgen har vi varit i Borås och tränat oss i skolämnet barnkunskap. (Är det kanske möjligt att få tenta upp betyget från högstadiet?) Under 25 timmar hade vi på egen hand fulla ansvaret för en 28 månaders kille och en knappt fyra månaders liten tös. Jag ger oss en fyra av fem möjliga i betyg. För att nå en femma borde vi kanske ha bytt ut någon av de tecknade filmerna mot en hälsosam och stärkande promenad i regnet. Dessutom glömde vi att servera grönsaker till middagen.

Den lille killens omdöme lyder (jag citerar) "vad ni håller på med jag". Omdömet uttalades när vi efter läggning kom på att vi glömt dra i skyddsflikarna på blöjan och därmed fick krångla av hela pyjamasen ännu en gång och sedan på igen. Ja, ja, man kan ju inte komma ihåg allt på en och samma gång...

Natten innehöll ungefär fem uppvaknanden av diverse karaktärer. Yrvaken pojke som två gånger om irrar runt i hallen, hostande tös som verkar ha oroväckande svårt att andas i otränade öron... Klockan sju var det dags att fixa två vällingflaskor, upp och duscha och börja dagen.

När vi landade hemma i soffan efter 25 timmars barnkunskapspraktiskerande hade vi rejäl träningsvärk och var tvugna att sova. Vi sov oss igenom hela reprisen av Mammas pojkar och Bonde söker fru. Nu känns det som att träningsvärken börjar släppa. En djupdyk bland semesterbilderna var en fenomenalt bra återhämtning.

5 Kommentarer

Elin [ n e v n a r i e n ]

hahahaha det var inte dåligt inte ;) Tack så mycket :D

Publicerat: 2009-11-22, 21:41:32
http://nevnarien.se/
Anonym

Japp så är det. Dygnet runt till och med när det är på "riktigt". Sugen på att kasta dig in i leken?

Publicerat: 2009-11-22, 22:38:45
http://vardagsglimtar.blogg.se/
Mamman

Jag och Henrik ger er toppbetyget 5 av 5! Det där med grönsakerna är lätt att glömma och det är ändå så trist att kasta mat... När Isak vaknade efter vilan och ni inte var kvar kastade han sig på golvet och ropade "Var är Veonica?". Att han inte träffat mig på 26h var totalt oviktigt!

sandramadestam

jaaa, äntligen!!

ja jag kanske ska göra det? vad kostar en reflexskärm ungefär?:) ja det ska jag göra.

Publicerat: 2009-11-23, 12:47:41
http://saaandraaaas.blogg.se/
sandra

tack så mcyket!:)

Publicerat: 2009-11-23, 16:30:30
http://saaandraaaas.blogg.se/

Kommentera här

Namn:
Spara info?
E-post: (publiceras ej)

Hemsida:

Meddelande:


Bloggdesign av Linda Lundquist