Alvar Fritzson

För omkring en månad sedan fick jag för första gången träffa en trött liten Alvar, endast sex dagar gammal. De här bilderna var egentligen mindre genomtänkta testbilder för att kolla ljus och exponering men sekunden efteråt ville Alvar inte alls vara med på bild. Så testbilderna får helt enkelt vara första (och hittills enda) bilderna på den här lille killen. Om han är lik sin äldre bror? Kika här.

Charlie, del II

Sommar i Varberg

I somras besökte vi Katrin, Jonas, Sid och Charlie i deras alldeles underbara sommarhus i Varberg. Här är några ögonblick som förevigades under dessa dygn. Glassarna vi åt var så stora att det inte går att föreställa sig.

Saker som inte fastnade på bild var världens godaste oxfilépasta, raggarbilskaravanen, snygga män som tar morgondopp, det iskalla rosévinet, promenaden på wheels & wings, havet, solen, huset...

Jag har sparat plats på minneskortet inför sommaren 2011, hoppas, hoppas att vi är välkomna igen.

Charlie

Såhär liten i januari och såhär söt i juli...

Sommar, sommar, sommar...

Sol. Hav. Krabbor. Det blir inte somrigare än såhär...
För den som tycker att det är konstigt att jag bloggar sommarbilder mitt i strängaste vintern så är förklaringen enkel - jag börjar äntligen komma ikapp. Den mental härdsmälta som tog överhand i slutet av sommaren var långvarig, kanske är den inte över ännu, men jag har åtminstone fått gjort bra mycket mer de senaste veckorna än vad jag fick under hela hösten. Sommarbilder och höstbilder har äntligen blivit klara så nu kommer det massvis av bilder framöver!

Bloggdesign av Linda Lundquist