Jonathan och Gabriella 6 mars 2010

I Bollebygd kyrka vigdes detta fina brudpar, tack för att jag fick äran att föreviga er dag! Tusen tack också till Johanna som ville följa med och assistera. Slut på tacktal för idag.

Bilder levererade!

Jag har haft en liten bloggpaus eftersom jag inte haft några bilder att komma med och dessutom har jag varit alldeles för upptagen med en hel massa grejer för att åstadkomma nya. Maj månad lär bli än mer intensiv än vad april varit men jag ska försöka smacka in lite bilder så ofta det går. Förresten är maj fullteckat vad gäller fotograferingar, superkul!

Det skulle vara både ointressant och omöjligt att återge vad jag har hunnit göra den senaste tiden. En sak jag haft förmånen att göra och njuta av tre olika föreställningar, alla tre får toppbetyg.

Mia Skäringer - galen men underbar. Roar och berör på sammagång. Hur många människor kan skildra något så vidrigt som en våldtäkt samtidigt som hon får publiken att skratta så att tårarna rinner (utan att hon för den skull förringar det fruktansvärda i situationen)? Hon får en att inse att vi kvinnor kan göra de mest märkliga saker mot oss själva. Fem toasts!

Magnus Uggla - Visst stod det på affischen att det skulle vara en revy men inte trodde jag att det skulle vara en r e v y. Otäckt vig kvinna som rullade ihop sin kropp på otänkbara sätt, lättklädda damer, dåliga skämt som blir så roliga att man viker sig dubbel av skratt och en slutscen hämtad från min favoritmusikal. Fem toast!

Joe Labero - Alltså vissa av tricken kan man förstå. Man hänger inte med, men man kan förstå att det handlar om grym kontroll över situationen och extrem fingerfärdighet. Men hur kunde han sätta ihop tre vigselringar (som tillhör tre olika människor i publiken) och sedan ta isär dem igen? Och hur lyckades han dra av Stig skjortan utan att trä ur ärmarna? Fem toasts!

Igår fick äntligen Jonatan och Gabriella sina bröllopsbilder och jag har fått lov att blogga dem. Så inom de närmaste dagarna kommer en hel massa bröllopsbilder!

Jonatan och Gabriella fick sina bilder monterade i ett fotoalbum från Kolo som jag har beställt hem. Verkligen ett jättefint album som håller hög kvalité. Här kommer tre bilder för allmän beskådan. Vill du titta närmare på albumet som heter Newbury kan du se några fler bilder här (lite längre ner på den länkade sidan).Några snabba...

Oplanerade fotograferingar är liksom som en rolig överraskning för mig själv! En extra födelsedag, eller ett svepskäl att slippa göra det jag borde?


Canon 5d Mk II + 50 mm f/1.4

Vanilla sky

En semester innebär så mycket mer än bara vila, en semester innebär en grogrund för drömmar lika vita och fluffiga som molnen utanför flygplansfönstret. En laddning både för kropp och själ som gör dig starkare och redo att möta vardagens dammråttor och fem-möten-på-samma-dag-stress.

En kamera och generöst många flygplanstimmar kan föresten göra vem som helst glad, rofylld och alldeles, alldeles... överlycklig. Ena stunden ser bilderna ut som hämtade ur en resekatalog och några timmar närmare solnedgångens stundande ser det ut som om man flyger över den hetaste ökenen i världen. Sedan bli det svart utanför fönstret. Dags för verkligheten, välkommen hem...

Nu har jag i alla fall semester på hemmaplan, eller inarbetad komptid som det egentligen är (även populärt benämnt av gemene man som påsklov) vilken (läs vilket om du nu envisas med att använda ordet påsklov) jag använder till att greja med bilder såklart. En dator i knät och en låda chokladpraliner på lagom avstånd. Ikväll blir det föreställning på Åhaga med goda vänner. Det ska va gött o leva...


Canon 400 D + 50 mm f/1.4

Dagens nyheter

I dag kan man se vackra brudparet Jonatan och Gabriella i Ulricehamns Tidning. Härom veckan skickade jag över ett par bröllopsbilder till dem så att de skulle kunna välja en bild att publicera i tidningen. Vilken bild de valde? Det får du själv ta reda på... här kommer några att välja mellan.

(Om du inte har UT så kan du lämna en kommentar och gissa vilken bild de valde...)

Under söndagen fanns även en av bilderna nedan med i Borås Tidningen, dock inte samma bild som den som var med i UT.

Bloggdesign av Linda Lundquist