Väntan

Jag ser i statistiken att ni är ett par stycken som troget går in på bloggen och kikar varje dag. Några av er besöker bloggen flera gånger om dagen (för jag tror inte faktiskt inte att svägerskan ensam kan få statistiken att se ut som den gör).

Jag får lite dåligt samvete över att jag inte underhåller bloggen. Men det finns en anledning till att jag är frånvarande. Det är förändringar på gång. Positiva, fräscha förändringar och alla kommer att få ta del av dem... snart.

Annars är allt ok, jag uppdaterar Iphonen och adventsstädar.

Fields of gold

Go west

Medan bloggen genomgår lite förändringar passar jag på att åka på mental studieresa västerut. Ska bli skönt att få in lite frisk luft i huvudet. Blåsa ut gamla tankar som snurrat alldeles för många varv på insidan. Tankar som hunnit nöta ner alldeles för djupa spår  och som hindrat mig från att tänka klart.

Jag behöver perspektiv, nya insikter, omvärdera, vara stolt över det som är. Jag behöver inte längre tvinga mig själv att se det mörka, det svåra, det som inte blir. Oftast är att leva ett lyckligt liv inte mycket svårare än att stoppa en kokosboll i munnen och låta det söta kletet skicka ut lyckorus och sockerkickar. Det gäller bara att inte glömma bort det.

Jag är lite glömsk ibland.

Förresten har jag läst i någon gammal bruksanvisning att jag kan välja själv hur jag vill att mitt liv och dess innehåll ska te sig, det handlar det bara om min egen inställning till saker och ting. Jag har ibland bara så sablans svårt att minnas under vilken meny i hjärnan man hittar de där inställningarna. Tänk, tänk, tänk.
Bloggdesign av Linda Lundquist