Det ska bli skönt att sova


Molly Pettersson 13 mars 2009

7 Kommentarer

Petri

Du är RIKTIGT duktig på barnbilder! :)

Publicerat: 2009-03-22, 21:52:55
http://petrisfoto.blogg.se/
Aurora Studios

hahahah men guuud vilken otroligt härlig bild!:D



Tack så jättemycket för din kommentar, och tack själv^^ Vilka underbara ögonblick du fångar!

Publicerat: 2009-03-23, 09:57:35
http://aurorastudios.blogg.se/
Therese

Haha den här var söt och rolig ;)

Molly

HaHa heter också Molly och en grymt söt bild. :D

Publicerat: 2009-03-25, 10:02:10
http://mollysfoto.blogg.se/
Tim, fotoblogg

Vilket sent kommentar-svar, har varit så dålig på att vara aktiv på bloggen på senaste tiden. Det är lätt att man inte "orkar" uppdatera och hålla den nivån har jag märkt, trots att det egentligen inte är särskilt jobbigt att slänga upp lite bilder.



Ang 5d'n så tror jag en sådan räcker långt, lär kännas som ett stort lyft från 400d. Ny säger du, inte begagnad? De kan man ju få för runt 8000 har jag sett. Mina objektiv köpte jag begagnat via annonser jag hittade på fotosidan. Tradera har jag något emot, fått för mig att det är mer osäkert, men det behöver det säkert inte vara.

Jag skulle aldrig köpa något utan att åka och kolla på det dock, grejerna jag köpte verkade bra, och jag har inte upplevt några problem efteråt heller. (inte än iaf..:P) Nya saker är såklart skönt att ha, men samtidigt onödigt dyrt!



Det låter bra, om reflexskärmen, får se vilken storlek som är bäst bara..



till sist (efter den halva uppsatsen) så måste jag säga att du lagt upp många fina bilder på sistone! Den här gillar jag speciellt, skön bild, och härligt skärpedjup.

Publicerat: 2009-03-25, 20:35:42
http://blog.andreaheim.se
Tim, fotoblogg

Jo, det känns som en ny, första, 5d är alldeles för dyr däremot, då är det inte så stor skillnad mot den nya versionen osv. Ja, du får kolla runt, har man turen att hitta en osliten begagnad och även kanske med garanti kvar så kan det ju inte bli bättre! Jag själv kanske blir ägare av en mkII imorgon, ska in till stockholm då.. Jag är så kluven, det är mycket pengar som sagt!



ah, jag kan verkligen rekommendera canons 70-200 optik, de är verkligen suveräna, och lär ju bli riktigt bra porträttobjektiv på fullformat. Jag hade sjuk tur när jag hittade annonserna på fotosidan, vissa som säljer begagnat förstår jag bara inte hur de tänker, begär nästan nypris osv.

Publicerat: 2009-03-26, 09:14:47
http://blog.andreaheim.se
Ninni/fotografia

Vilken underbar bild!

Publicerat: 2009-04-04, 15:16:29
http://piona.blogspot.com

Kommentera här

Namn:
Spara info?
E-post: (publiceras ej)

Hemsida:

Meddelande:


Bloggdesign av Linda Lundquist