Vem ska egentligen vara bakom kameran?

Nu är årets vitippebilder äntligen avklarade! Nu har jag hundratals bilder på sötaste Alvin, Ellen, Vendela, Klara och Kajsa liggandes på kö i min dator.

Klara och Kajsa är två fina små tjejer, söta som socker. Dem hade jag turen att fånga på bild igår kväll. Framöver kommer resultatet att synas på bloggen men det kommer nog dröja ett par veckor innan alla bilder är klara.

Fröknarna Norén fotades i stadsparken här i Ulricehamn. Där är det sagolikt vacker såhär nu om våren. Vitsipporna blommor i drivor. Vi upptäckte igår kväll att det går utomordentligt bra att ligga ner på marken och gömma sig bland dem.

För varje gång jag träffar nya barn att fota lär jag mig nya saker. Exempelvis så är det inte alltid lämpligt att låta de små modellerna bekanta sig med kameran. Det resulterar lätt i att minimodellerna hellre vill fotografera fotografen än låta fotografen fotografera dem. Det hjälpte inte med mina förklaringar att förälrarna nog inte skulle bli så nöjda om de fick en cd-skiva med bilder av mig. Det verkade som att både Klara och Kajsa för tillfället inte tyckte det var en dum idé alls att ha en förstoring föreställande fotografen hemma på väggen. Hmmm...


Klara och Kajsa Norén den 26 april 2009

2 Kommentarer

kollegan

förlåt! misstog mig helt på tiden hade lektion i 3an då. Vi gör ett nytt försök i morgon. vitsippsungarna är underbara!

Kotte

Vilken härlig vitsippematta.

Fin bild.



Jag lät min killes brorsdotter (4 år)kika i min kamera, hon brännde av ca 50 bilder, efter 20 min övertalning så fick jag tillbaka kameran :)

Publicerat: 2009-04-29, 09:04:19
http://enkottestankar.blogg.se/

Kommentera här

Namn:
Spara info?
E-post: (publiceras ej)

Hemsida:

Meddelande:


Bloggdesign av Linda Lundquist