Guardian angel

Det är lite konstigt att jag stod på skolgården i måndags och sa till min kollega att jag inte har några bilder att blogga så det kommer att bli en liten bloggpaus. Två dagar senare sitter jag glatt och testar nya grejer i Photoshop. Hon kanske börjar misstänka att jag är mytoman? Sanningen är att det var antagligen just det uttalandet som gav mig lusten tillbaka. Frihet leder till kreativa tankar som i sin tur leder till glädje vilket skapar lust att utvecklas och nå längre. (Kanske något varje arbetsgivare borde ta tillvara på lite mer?) Spontanfotografering har jag inte ägnat mig åt på evigheter. Blommor, ljus och min lilla skyddsängel i glas fick vara modeller ikväll.

Jag skrev tidigare att jag läste tidningen FOTO till frukost och jag måste erkänna att sidorna som presenterade en mängd fotoutbildningar fick mig att drömma bort i några sekunder. Men tanken på att lämna in arbetsprover fick mig att rygga tillbaka. Dessutom skulle mina klasskamrater förmodligen vara ett decennium yngre än jag och det avskräcker mig också en hel del. Nästa tanke innebar en föreställning om ett liv i ett trångt celliknande studentrum med en liten furusäng och veckopendling.  Hmm... jag får satsa på learning by doing, läsa på nätet och utvecklas i snigeltakt.

Jag vet att mina bilder som jag åstadkommit ikväll inte är några mästerverk men man måste öva för att bli bättre och man måste våga testa för att utveckla sina kreativa sidor. Tycker du inte om bilderna så kan du ju alltid blunda... (Och är det så dåligt att du mår illa får du leta upp någon annan fotobligg helt enkelt!)Canon 5D mk II + 24-70 f/2.8 + textur och penslar på nedre bilden

(den ljusa fläcken runt ängeln ska föreställa ett ljussken)

0 Kommentarer

Kommentera här

Namn:
Spara info?
E-post: (publiceras ej)

Hemsida:

Meddelande:


Bloggdesign av Linda Lundquist