Koh Lanta i bilder

Hur ska man kunna återge så många smaker, upplevelser, sekvenser, minnen med bara några få bilder? Det går inte. När jag tittar på de här bilderna så inser jag att jag inte ens är i närheten. Jag känner mig lite besviken när jag inser att bilderna inte ens återspeglar en tusendel av verkligheten. Men eftersom jag har lovat att visa ett par semesterbilder så börjar jag här.

Du som tittar får försöka återskapa en smak av iskall pineappleshake och kyckling i röd curry och kokosmjölk. Du får inbilla dig att huden känns varm av dagens solstrålar och om du lyssnar riktigt noga hör du kanske havets vågor långsamt slå in mot den ännu solvarma stranden. Luta dig tillbaka och låt massösen ta hand om dina vintertrötta muskler som slitit hårt med all snöskottning...

Koh Lanta 2010

Semesterstängt

Men återkom gärna inom kort. Passa på att ladda batterierna under tiden, för det är precis vad jag ägnar mig åt för tillfället.



Hemma hos Charlie

Våra vänner fick en ljuvlig liten Charlie för en dryg vecka sedan. I lördags fick vi se den underbare lille killen och storebror Sid var både stolt och omhändertagande. Nyblivna tvåbarnsmamman hade hunnit med att baka såväl bröd som kladdkaka innan vi dök upp på en kopp espresso under lördagsförmiddagen. Brödet fastnade på bild och kladdkakan fastnade mer än fint i magen. Bebisgos och fika, en helt perfekt start på helgen.
(Jag får väl motvilligt erkänna att jag själv satt stel som en pinne och med hjärtat i halsgropen under de minuter som jag fick äran att hålla knyttet. Bekväm är väl inte riktigt rätt ord om man vill beskriva hur jag såg ut...)

När Sid skulle besöka lillebror på BB för första dagen hade han med en tavla med en välkomnande kärleksförklaring som han knåpat ihop helt på egen hand. "Sid söta bäbä. Sid älskar bäbä. Söta bäbän." Sådan saker får en att känna att rätt mycket annt i livet är obetydligt. Amor vincit omnia.

Bilder från en barnfotografering

Hoppsan, helgen försvann innan den ens börjat här i Ulricehamn. Jag har hunnit ta lite nya bilder under helgen och de kommer på bloggen imorgon. I lördags fick mamma Magdalena och pappa Hans äntligen fått bilderna på lilla Bianca och storasyster Vendela så nu kan jag visa lite fler bilder här på bloggen. Lilla Bianca har vuxit massor och vi har redan bokat in en vårfotografering på de små töserna. Bort med snön och fram med grönskan så ska här fotograferas...

Jag ska uppdatera

Snart. Lovar. Det är lite körigt för tillfället.
Bloggdesign av Linda Lundquist