Ett godmorgon med en liten knorr

Varför inte påbörja dagen som gårdagen avslutades...? Fler fina bilder på söta Molly. Fast de här bilderna kommer från mars, den första gången vi träffades. Jag är i stort sett helt färdig med alla Mollys bilder nu. Jag hoppas föräldarna kommer att bli nöjda. Och det är nog bäst att vi tar den där familjebilden snart innan kylan lamslår hela landet och vi invånare återigen tvingas gå runt och huttra med rinnande näsor och feberdimmiga blickar. Och ska man tro massmedias hysteriska rapportering så kommer ju var och varannan svensk ligga i sängen med knorr därbak framöver dessutom.

Jag undrar hur mycket pengar företagen som tillverkar vaccin kommer att tjäna framöver och hur rapporteringen om influensan sett ut om det inte varit under sommartorkan som man bestämde sig för att börja slå upp löpsedlar om denna hotfulla pandemi. Jag undrar vad vi hade fått läsa om inte läkemedelsbranschen haft så stort inflytande på varken sjukvården eller media. Vi får väl se hur vi klarar oss igenom denna farofyllda höst. Jag kan inte låta bli att minnas och dra paralleller mellan exempelvis hur millenieskiftet framställdes i media i slutet av 90-talet. Åtskilliga var de som var säkra på att jordens undergång var nära.

På tal om sjukvård. På rekommendation av duktiga Jessica såg vi på Michael Moores film Sicko förra veckan. Helt klart mer än sevärd. Upprörande och omtumlande. Se den! Finns att låna på biblioteket till exempel.



400D + 50 mm f/1.4

7 Kommentarer

Cilla

Svar:



Hej Veronica,

Härliga bilder du tar!



Ang min blogg. Jag har gjort flikarna själv på bloggen. Jag kan egentligen ingenting om bloggdesign och html-koder. Det jag har lärt mig är genom sidan designadinblogg.se

Just avsnittet med flikarna hittar du här: http://www.designadinblogg.se/2009/february/lagg-in-flikar-vid-din-header.html



Förutom att kunna läsa denna instruktion behöver du tid och tålamod i massor ;-)



Trevlig helg!

Publicerat: 2009-09-05, 10:30:53
http://ceciliasfoto.blogg.se/
LF - fotoblogg

Härliga bilder :)

Publicerat: 2009-09-05, 10:42:32
http://linafoto.blogg.se/
Elin [ n e v n a r i e n ]

¨åh vad gullig!



sv: Åh vad fint sagt! :)

Publicerat: 2009-09-05, 12:25:05
http://nevnarien.se/
Cilla

Svar:



Jag förstår precis vad du menar. Man hinner inte så mycket när man jobbar heltid också. Och den tiden man är ledig vill man ju inte bara sitta vid datorn.

Publicerat: 2009-09-05, 12:49:37
http://ceciliasfoto.blogg.se/
[SOFIA - FOTO&DESIGN]

Nej så söta bilder! :D

Publicerat: 2009-09-05, 15:38:12
http://sofiawahlby.blogg.se/
Emma

fina bilder!

Publicerat: 2009-09-05, 20:24:04
http://jumpintopuddles.blogg.se/
sandra

gud va fina bebis-bilder :)

Publicerat: 2009-09-05, 22:35:14
http://ssandys.blogg.se/

Kommentera här

Namn:
Spara info?
E-post: (publiceras ej)

Hemsida:

Meddelande:


Bloggdesign av Linda Lundquist