Inspirerad och manipulerad...

Idag träffade jag härliga Gustav, Martin och Clara. Full fart hela dagen. Upp i träden, över bron, över ån, under staketet, upp, upp, upp och massa nya intryck. En superhärlig dag med mysig lunch i en alldeles sagolikt vacker bokskog.

Framöver kommer bilder på både Gustav och Martin (och fler på Clara såklart!) men eftersom det är köordning i systemet ligger lite andra bilder före. Jag vet en liten tjej som väntar på att få se bilder med rockring... det kommer inom ett par veckor. Har man ett heltidsjobb och ett extrajobb så blir det lite ont om tid för redigering emellanåt. Tur att sommarlovet står bakom dörren.

Dagens bild föreställer lilla Clara, bilden är redigerad med inspiration från en mammatidning som fans alldeles i närheten när denna bild togs. (Bilden är bl.a. medvetet överexponerad.)

PS. Vet du var det blir om man släpper in en norrman i ett naturreservat? - Miljöfarligt avfall! (Gustav lärde mig den här historien idag men med mitt minne så har jag säkert blandat ihop ord och återger den helt fel, förlåt Gustav!)


Clara Nord, fotad med Canon 400D + 50 mm f/1.4

2 Kommentarer

hea

Underbara ögon! Jag gillar överexponerat, å det här vart ju super :)

Publicerat: 2009-05-18, 23:25:48
http://healina.blogg.se/
Johan

Tror det skall vara "naturreservat" istf "soptipp" i historien. Blir ännu roligare då. :-)

Kommentera här

Namn:
Spara info?
E-post: (publiceras ej)

Hemsida:

Meddelande:


Bloggdesign av Linda Lundquist